Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6

Shenzhen Lian Da Sponge Product Co., Ltd.

Καθιερωμένη το 2002, η βιομηχανική Co. τεχνολογίας Shenzhen Lian DA, ΕΠΕ, ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την κατασκευή και το μάρκετινγκ των προϊόντων αφρού (συμπεριλαμβανομένου του αφρού μνήμης) και άλλων πολυμερών προϊόντων σε τέτοιες περιοχές όπως το σπίτι, το ταξίδι, τη mother&baby προσοχή, και την έξυπνη προσοχή.


Η Lian DA έχει λάβει την πιστοποίηση ποιοτικής διαχείρισης ISO9001 και την περασμένη επιθεώρηση BSCI. Έχει περίπου 260 υπαλλήλους, πάνω από 20 κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα, 6 PU αφρίζοντας γραμμές, διάφορες μηχανές αφρός-κοπής (συμπεριλαμβανομένης μιας CNC μηχανής), 70 ράβοντας μηχανές, και 2 ημιαυτόματες συσκευάζοντας γραμμές.


Με ένα περιεκτικό σύστημα υπηρεσιών που περιλαμβάνει την Ε&Α, την κατασκευή, την υπηρεσία παράδοσης και μεταπώλησης, η Lian DA έχει κερδίσει την παγκόσμιες εμπιστοσύνη και την αναγνώριση για τη σημαντικές καινοτομία, την ποιότητα των προϊόντων, και τη εξυπηρέτηση πελατών της.


Με να κολλήσει στις τιμές «ικανού της, συνεταιριστικός, αξιόπιστος, καινοτόμος, ανοικτός, εργατικός», η Lian DA αφιερώνεται «στη δημιουργία της αξίας για τους πελάτες, να πραγματοποιήσει τα όνειρα των υπαλλήλων», και προσπαθεί να επιτύχει το όραμα «ύπαρξής της αξιόπιστη και αξιοσέβαστη εκατονταετής επιχείρηση με την ανώτατη ευτυχία».

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : OEM

Αριθμός Υπαλλήλων : 280~300

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000.00-8,000,000.00

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

2002
Στην αρχή της ίδρυσης της επιχείρησης. Το Lianda είναι η πρώτη επιχείρηση στη βιομηχανία για να συνεργαστεί με Alibaba, αποφασίζει να γίνει κύρια επιχείρηση στη βιομηχανία.

2005
Για να βασίσουμε στην αγορά, ενώσαμε τα χέρια με τη BASF, την Ιαπωνία Bridgestone, Inoue και άλλες διεθνείς σημαντικές επιχειρήσεις για να κάνουμε τις σημαντικές ανακαλύψεις στις νέες τεχνολογίες και τα υλικά. Καθιερώστε τις συνεργασίες με τους ποιοτικούς πελάτες όπως η Samsung, η Disney, και η Nintendo.

2007
Το εργοστάσιό μας που κινήθηκε προς μια νέα θέση, επεκταθείσα κλίμακα παραγωγής, και καθιέρωσε μια έρευνα και ένα αναπτυξιακό κέντρο για να ικανοποιήσει περαιτέρω την απαίτηση πελατών.

2010
Για να αντιμετωπίσουμε το περιβάλλον καινούργιων αγορών, ρυθμίσαμε τη στρατηγική ανάπτυξης μας και εισάγουμε πλήρως τον εγχώριο τομέα.

2012
Στο πορτοκαλί στρατόπεδο Alibaba προάγετε Διαδίκτυο + oversea επιχείρηση η οργάνωση μια επαγγελματική ομάδα εξωτερικού εμπορίου και σχεδιάζει την παγκόσμια αγορά.

2015
Καθιέρωσε μια επιχειρηματική στρατηγική ανάπτυξης «της καινοτομίας, του εμπορικού σήματος και του κεφαλαίου» και επέτυχε σημαντικές σημαντικές ανακαλύψεις στις πωλήσεις, που γίνονται βιομηχανικός ηγέτης.

2016
Η οργάνωση μια διασυνοριακή ομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου όπως Ali-σαφής, ο Αμαζόνιος, EBAY, και επεκτείνει μια σφαιρική στρατηγική εμπορικών σημάτων. Και οργάνωση μια νέα λιανική ομάδα για να επιτύχει τις σημαντικές ανακαλύψεις στα νέα εσωτερικά λιανικά κανάλια.

2019
Βελτίωση τρόπου τέλεια διαχείριση πραγματοποιήστε το εσωτερικό marketization της επιχείρησης και επιχειρηματική πλατφόρμα.
Αγκαλιάστε την αλλαγή, αγκαλιάστε το μέλλον, οι άνθρωποι Lianda ήταν στο δρόμο.

υπηρεσία της εταιρίας

παρέχουμε τους πελάτες τη μιας στάσης υπηρεσία, από την Ε&Α, στην παραγωγή, στην παράδοση, και στις υπηρεσίες μεταπώλησης, με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο κ.λπ.

 

Ομάδα επιχείρησης

     Η νέα σφριγηλή ομάδα μας είναι πλήρης της ενέργειας, των ονείρων, της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας. Απαιτούμε discreetness στις εργασίες και την τελειότητα για κάθε βήμα. Έχουμε τους ιθύνοντες που τολμούν να δοκιμάσουν όλα αρχικά και τα σφριγηλά νέα elites που μπορούν πλήρως να παρουσιάσουν ταλέντα τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Κτήρια 31-37, περιοχή Β, Shangcun Yuanshan IND. Πάρκο, Gongming, Shenzhen, Κίνα 518106

Διεύθυνση Εργοστασίου:Κτήρια 31-37, περιοχή Β, Shangcun Yuanshan IND. Πάρκο, Gongming, Shenzhen, Κίνα 518106

  • Τηλ.::0086-755-2989-2313
  • Φαξ:86-755-2989-2326
  • E-mail:sales@szldsy.cn
  • Χρόνο εργασίας:09:00-18:30
  • Υπεύθυνος: Ms. Anna liu
  • Mobile Site